Un tânăr din Sălăgeni care și-a incendiat locuința după o ceartă cu tatăl său a fost reținut de polițiști


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 33 de ani din satul Sălăgeni din comuna Dumbrăveni a fost reținut sâmbătă dimineața de polițiști el fiind acuzat de distrugere după ce și-a incendiat locuința după o ceartă cu tatăl său, iar apoi a anunțat situația la 112.

Astfel, vineri la orele 18:39, lucrătorii Poliției Orașului Salcea au fost sesizați prin 112, de un tânăr de 33 ani, din Dumbrăveni că în urma unui scandal cu tatăl său și-a incendiat locuința.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constatat imobilul ardea, iar tânărul le-a spus că a dat foc la casă pentru că a fost lovit de către tatăl său, incendiul având loc la locuința sa.

La fața locului au intervenit două autospecializate din cadrul ISU Suceava, care au procedat la stingerea incendiului, iar din procesul –verbal de intervenție reiese faptul că exista pericol de propagare la o anexă gospodărească și la o casă de locuit învecinată.

În urma incendiului a ars imobilul de locuit în proporție de 50% precum și bunurile din interiorul clădirii.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere”.

În acest dosar s-a dispus efectuarea în continuare a urmării penale față de suspect, fiind emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar tânărul a fost introdus în arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de