Un șofer de camion băut circula haotic dinspre Câmpulung Moldovenesc spre Vatra Dornei. Autocamionul avea și avarii după ce șoferul a lovit un parapete


Intră acum și în grupul de

Un șofer de camion este cercetat penal pentru că a condus băut un autovehicul.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă seara Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic prin apel 112, despre faptul că un autovehicul de tonaj circulă haotic dinspre Câmpulung Moldovenesc spre Vatra Dornei.

O echipă operativă deplasată pe direcția indicată a depistat și oprit în trafic pe strada Mihai Eminescu din municipiul Vatra Dornei o autoutilitară care prezenta avarii pe partea lateral dreapta.

Autoutilitara era condusă de un bărbat din comuna Obreja, județul Caraș-Severin.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal Vatra Dornei unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  

În ceea ce privește avariile prezente pe ansamblul condus, șoferul a spus că în aceeași zi, în jurul orei 18.50, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 17 – în afara municipiului Vatra Dornei, direcția Câmpulung Moldovenesc către Vatra Dornei, într-o curbă la stânga a acroșat parapetul metalic de protecție de pe partea dreaptă. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice,  iar cercetările sunt efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.


Intră acum și în grupul de