Un tânăr din Pojorâta care trebuia să fie în carantină, depistat de polițiști în Păltinoasa circulând cu viteză mare


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni care au oprit un tânăr care circula cu viteză prin comuna Păltinoasa au constatat că acesta trebuia să stea în carantină motiv pentru care l-au amendat pentru ambele abateri.

Astfel, sâmbătă,  în jurul orei 18:30, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp ce acţiona pe D.N. 17, pe raza localităţii Păltinoasa, a oprit pentru control un autoturism Mazda 6 înmatriculat în Germania, care a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce rula cu viteza de 75 km/h în localitate.

La volanul mașinii se afla un tânăr de 29 de ani din Pojorâta.

În acest caz s-a procedat la verificarea sa în bazele de date ale Poliţiei Române, ocazie cu care s-a constatat faptul că faţă de respectivul s-a dispus măsura carantinării la adresa din Câmpulung Moldovenesc, decizie stabilită de D.S.P. pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 30.09.2021, până la data de 13.10.2021.

Prin urmare, s-a dispus sancţionarea contravenţională a tânărului atât pentru încălcarea normelor rutiere cât şi pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020.


Intră acum și în grupul de