Transport încărcat cu material lemnos peste prevederile avizului, depistat în localitatea Frumosu. Jandarmii au confiscat aproape 5 mc de lemn


Intră acum și în grupul de

Jandarmii din Câmpulung Moldovenesc au depistat un transport de materiale lemnoase peste prevederile avizului de însoțire. Cazul a avut loc luni, 4 octombrie, în localitatea Frumosu.

Potrivit IJJ Suceava, în jurul orei 13:00, jandarmii au oprit un camion ce se deplasa pe drumul forestier Lupoaia din localitatea menționată. Șoferul de 45 ani a prezentat pentru control un aviz de însoțire în care era indicată o cantitate mai mică de lemne decât în vehicul. Concret, el transporta 20 mc de lemn rotund rășinoase, din care 4,73 fără aviz.

Foto: IJJ Suceava

Drept urmare, șoferul s-a ales cu o amendă de 1.000 lei, iar surplusul de lemn a fost ridicat în vederea confiscării și predat în custodia Ocolului Silvic Vama.

„Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava va lua măsuri și în perioada următoare pentru respectarea cadrului legal care reglementează ocrotirea pădurilor”, a subliniat sursa citată.


Intră acum și în grupul de