Țigări de contrabandă în valoare de aproximativ 23.500 lei, confiscate de polițiștii de frontieră la Lupcina


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul SPF Brodina au confiscat peste 2.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană în valoare de aproximativ 23.500 lei, care urmau să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din zonă..

Purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, a declarat că, sâmbătă, un echipaj al Sectorului Poliției de Frontieră Brodina a descoperit  în apropierea frontierei de stat pe direcţia localităţii Lupcina, 4 colete abandonate ce conţineau ţigări de contrabandă.

Imediat, au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

Cele 4  colete cu țigări au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 2.000 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de aproximativ 23.500 ei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și de trecere frauduloasă  a frontierei de stat, efectuându-se totodată verificări în vederea identificării persoanelor implicate și tragerii la răspundere a acestora.


Intră acum și în grupul de