Detaliile accidentului de lângă Pătrăuți în care un sucevean a murit, iar alte trei persoane au fost rănite


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a efectuat primele cercetări în cazul groaznicului accident rutier produs între localitățile Pătrăuți și Dărmănești, în urma căruia a murit un sucevean.

Astfel, accidentul s-a produs duminică, 10 octombrie, în jurul orei 14:20. Un bărbat (69 ani) din Suceava a condus autoturismul Toyota Corolla pe DN 2 (E85), având direcția de deplasare dinspre Suceava spre Pătrăuți.

Foto: ISU Suceava

La un moment dat, din cauze necunoscute (cel mai probabil cauze medicale), el a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune lateral-frontală cu autoturismul Audi Q5, condus de un bărbat (52 ani) din Grănicești.

În urma impactului, autovehiculul marca Toyota s-a răsturnat și a ajuns pe cupolă pe acostament. La rândul său, Audi a fost rotit cu fața către localitatea Pătrăuți, ajungând în cele din urmă într-un șanț de la marginea drumului.

În urma accidentului a murit șoferul autoturismului Toyota, iar alte trei persoane au fost rănite. Respectiv pasagera (69 ani) din aceeași mașină și șoferul și pasagera (50 ani) din Audi.

Bărbatul de 69 ani a fost extras din mașină fiind stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor paramedicilor SMURD, el nu a putut fi salvat. Celelalte persoane au fost transportate la UPU Suceava.

Investigațiile continuă în cadrul dosarului de cercetare penală privind „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de