Detaliile accidentului de lângă Pătrăuți în care un sucevean a murit, iar alte trei persoane au fost rănite

Poliția Suceava a efectuat primele cercetări în cazul groaznicului accident rutier produs între localitățile Pătrăuți și Dărmănești, în urma căruia a murit un sucevean.

Astfel, accidentul s-a produs duminică, 10 octombrie, în jurul orei 14:20. Un bărbat (69 ani) din Suceava a condus autoturismul Toyota Corolla pe DN 2 (E85), având direcția de deplasare dinspre Suceava spre Pătrăuți.

Foto: ISU Suceava

La un moment dat, din cauze necunoscute (cel mai probabil cauze medicale), el a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune lateral-frontală cu autoturismul Audi Q5, condus de un bărbat (52 ani) din Grănicești.

În urma impactului, autovehiculul marca Toyota s-a răsturnat și a ajuns pe cupolă pe acostament. La rândul său, Audi a fost rotit cu fața către localitatea Pătrăuți, ajungând în cele din urmă într-un șanț de la marginea drumului.

În urma accidentului a murit șoferul autoturismului Toyota, iar alte trei persoane au fost rănite. Respectiv pasagera (69 ani) din aceeași mașină și șoferul și pasagera (50 ani) din Audi.

Bărbatul de 69 ani a fost extras din mașină fiind stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor paramedicilor SMURD, el nu a putut fi salvat. Celelalte persoane au fost transportate la UPU Suceava.

Investigațiile continuă în cadrul dosarului de cercetare penală privind „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.