ISU Suceava a creat o rețea de psihologi voluntari care oferă consiliere psihologică gratuită în contextul pandemic, dar și victimelor dezastrelor și familiilor acestora


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava a anunțat miercuri, 13 octombrie, că oferă consiliere psihologică gratuită, prin rețeaua de psihologi voluntari.

În acest sens, în contextul pandemic actual, a fost constituită o rețea de psihologi voluntari. Până acum s-au înscris 21 de psihologi voluntari.

Foto simbol

De asemenea, psihologii voluntari ai ISU Suceava vor acționa și în cazul producerii unor accidente colective și/sau dezastre, prin asigurarea asistenței psihologice, a intervenției psihologice primare și a acordării primului ajutor psihologic victimelor și familiilor acestora.

Persoanele care doresc să beneficieze de consiliere psihologică gratuită, ca urmare a pandemiei Covid-19, sunt rugate să trimită un mesaj la adresa de e-mail

[email protected], în care să precizeze numele și prenumele, vârsta, sexul, numărul de telefon și intervalul orar în care pot fi contactate. Ulterior, în funcție de disponibilitate, psihologii voluntari se vor ocupa de solicitările primite.

Pentru detalii, ISU Suceava a pus la dispoziție următoarele numere de telefon: 0230-524426 sau 0230-524428, interior 27011, persoană de contact Maior Constantin Rusu.


Intră acum și în grupul de