A murit și cel de-al patrulea bărbat implicat în groaznicul accident de pe șoseaua de centură a municipiului Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Bărbatul de 36 ani, unicul supraviețuitor al accidentului de pe șoseaua de centură a municipiului Rădăuți, a murit joi noaptea la spital. Informațiile au fost anunțate astăzi, 15 octombrie, de Poliția Suceava.

Reamintim că un grav accident rutier s-a produs joi, 14 octombrie, pe șoseaua de centură a municipiului Rădăuți. O mașină în care se aflau patru persoane a părăsit partea carosabilă, a pătruns în șanțul betonat de pe partea stângă și apoi a intrat frontal în peretele camerei de cădere a unui podeț.

Foto: ISU Suceava

Toți cei patru bărbați au fost grav răniți și, la momentul intervenție pompierilor militari și personalului SAJ, erau inconștienți. La scurt timp, trei dintre ei au murit la fața locului. Este vorba despre șoferul de 29 ani și doi pasageri de 32 și 39 ani. După cum am menționat, al patrulea bărbat (36 ani) a murit la spital.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef de poliție Ionuț Epureanu, a declarat ieri că încă nu este clară cauza producerii accidentului sau, mai exact, motivul din cauza căruia șoferul a pierdut controlul mașinii.

În acest sens a fost deschis un dosar penal. Printre altele, urmează prelevarea de probe biologice de sânge de la șofer în cadrul necropsiei, pentru stabilirea alcoolemiei.


Context:


Intră acum și în grupul de