„Toamna rodnică” – Proiect educațional desfășurat la Liceul Tehnologic “Ștefan cel Mare” din Cajvana


Intră acum și în grupul de

Vineri, 23 octombrie 2021, elevii ciclului primar de la Liceul Tehnologic  “Ștefan cel Mare” , Cajvana, sub atenta îndrumare a învățătorilor, au participat la evaluarea Proiectului Educațional “Toamna rodnică”. Acest proiect s-a desfășurat în două locații, în curțile corpurilor școlare E, F și C.

Expoziția “Cămara Toamnei” i-a antrenat pe toți, elevi, părinți și învățători în a realiza standuri cu fructe, legume, flori de toamnă, frunze multicolore. Au fost expuse și panouri tematice cu lucrări realizate de elevi: desene, picturi, colaje, dovleci personalizați, compuneri, borcane cu dulcețuri, compoturi, tocane și zacuscă.

Cei mai îndrăzneți s-au deghizat în zâne, prinți și gospodine și au defilat pe covorul foșnitor al toamnei pe un fond musical adecvat, Valsul toamnei. Ținutele cu aliură autumnală, rochii cu aplicații din frunze, coronițe din frunze și crizanteme, dovlecei ornați cu flori, pelerine și coroane de prinți, au primit aplauze la scenă deschisă.

Cântecele “A, a, a, acum e toamnă, da !”, “A venit pe dealuri toamna”, “Coboară toamna”, “Valsul toamnei”, “A ruginit frunza din vii”, mulțimea de poezii recitate cu patos, au însuflețit activitatea.

A urmat apoi degustarea din produsele delicioase ale toamnei pe care învățătorii le-au oferit copiilor. Jocul în aer liber cu Frunze și baloane colorate i-a animat și mai mult pe copii. Toți s-au gândit să ofere din produsele de pe standurile lor și elevilor de la Centrul de Plasament “Sf. Arhangheli Mihail și Gavril“ de la Solca.

Consilierul educativ, prof.înv.primar Tomuț Cristina, a apreciat modul în care toți colegii învățători s-au implicat în acest proiect educative.

Domnii directori ai unității școlare, Robu Nicolae, Ciotu Iulian și Crăciun Marius, prezenți la activitate, au fost plăcut impresionați de mobilizarea tuturor în acest proiect.

Prof.înv.primar Seserman Lidia-Loredana

Responsabilă cu promovarea imaginii

Liceului Tehnologic “Ștefan cel Mare“, Cajvana


Intră acum și în grupul de