VIDEO // O nouă urmărire în trafic lângă frontieră pentru reținerea unui contrabandist care a reușit să fugă abandonând mașina și țigări în valoare de peste 170.000 lei


Intră acum și în grupul de

O nouă urmărire în trafic a avut loc în proximitatea frontiere cu Ucraina în urma căreia contrabandistul a reușit să fugă de la polițiștii de frontieră suceveni abandonând mașina și țigările de contrabandă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, cazul a avut loc marți, 2 noiembrie. Concret, în jurul orei 18:40, polițiștii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a unui autoturism de teren, fără numere de înmatriculare, care se deplasa dinspre frontiera de stat spre localitatea Lupcina.

Șoferul nu a oprit, continuându-și deplasarea în viteză, fapt pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia. După aproximativ 2 km, mașina a fost descoperită abandonată pe un drum forestier.

În interiorul vehiculului erau 14.710 pachete cu țigări de Duty Free, în valoare de 172.100 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul, în valoare de 5.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.


Intră acum și în grupul de