Polițiștii au stabilit identitatea șoferului care a provocat accidentul cu trei persoane rănite la Ilișești


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au stabilit identitatea șoferului care a provocat accidentul din Ilișești soldat cu trei persoane rănite, inclusiv un copil de nouă ani.

Reamintim că accidentul s-a produs marți, 2 noiembrie, pe DN 17, la ieșire din Ilișești spre Păltinoasa.

Concret, în jurul orei 18:50, șoferul unui Volkswagen Touran nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca Volkswagen Passat, condus regulamentar de un botoșănean (44 ani) din sensul opus de mers, intrând în coliziune cu acesta, fiind apoi proiectat într-un Mitsubishi condus regulamentar de o femeie (31 ani) din Maramureș. Ulterior, șoferul vinovat de accident a fugit de la fața locului.

În urma accidentului au fost rănite trei persoane, toate trei din Volkswagen Passat, respectiv șoferul și două pasagere, de 42 și 9 ani. Toate cele trei persoane rănite au fost transportate la SJU Suceava.

Miercuri, 3 noiembrie, polițiștii au stabilit că șoferul vinovat de accident este un bărbat (42 ani) din municipiul Suceava.

El a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, fiindu-i totodată reținut permisul de conducere.

Bărbatul este cercetat penal pentru „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului”.


Intră acum și în grupul de