Detaliile răpirii din Horodnic de Sus: Tânăra a fost amenințată cu moartea, bărbatul având un pistol, un cuțit și o sticlă cu otravă


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a anunțat astăzi, 4 noiembrie, că bărbatul care a răpit o tânără din Horodnic de Sus a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Totodată, procurorii au oferit detaliile acestui caz.

Potrivit sursei citate, bărbatul I.A. (42 ani) este cetățean român și deja a fost audiat în cadrul dosarului penal privind lipsire de libertate.

Procurorii arată că infracțiunea a avut loc miercuri, în jurul orelor 13:00. Atunci, fiind pe raza comunei Horodnic de Sus, bărbatul a condus un autoturism marca Volkswagen.

La un moment dat, el a oprit în dreptul tinerii de 22 ani cu care avusese anterior o relaţie de concubinaj și care se deplasa pe o stradă din comună.

Sub amenințarea unui cuţit şi a unui pistol, el a introdus-o cu forţa în autoturism, a blocat portierele, lipsind-o astfel de libertate, și, în continuare s-a deplasat pe un teren necirculat unde a oprit autoturismul.

Ulterior, bărbatul s-a urcat pe bancheta din spate lângă tânără şi, folosindu-se de un cuțit, un pistol și o sticlă conținând otravă, a amenințat-o pe victimă cu moartea, solicitându-i pe un ton imperativ să nu spună nimic şi să nu țipe.

Procurorii nu au precizat ce a urmat după, arătând că ulterior bărbatul a continuat să conducă până în jurul orei 14:45, când a fost interceptat de polițiști pe raza localității Sadova.

După audieri, Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Rădăuți a admis solicitarea procurorilor și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a bărbatului I.A., începând cu data de 04.11.2021 şi până la data de 03.12.2021.


Intră acum și în grupul de