Tânără de 22 ani din Horodnic de Sus, lipsită de libertate de un bărbat înarmat cu un pistol airsoft. Ea a fost salvată în urma unei ample acțiuni a Poliției Suceava, iar bărbatul a fost reținut


Intră acum și în grupul de

O tânără (22 ani) din Horodnic de Sus a fost lipsită de libertate de un bărbat (42 ani) din aceeași localitate, cei doi având în trecut relații de concubinaj.

Cazul a avut loc miercuri, 3 noiembrie. Polițiștii au fost sesizați la ora 13:00, informează IPJ Suceava. Potrivit primelor informații, tânăra a fost forțată să urce în autoturismul bărbatului care ulterior s-a îndreptat într-o direcție necunoscută.

În acest sens, Poliția Suceava a organizat o amplă acțiune de localizare a autoturismului, la care au participat polițiști din cadrul structurilor de poliție judiciară, ordine publică și poliție rutieră.

„Având în vedere gravitatea situației și riscurile victimale în astfel de situații, s-a procedat la informarea tuturor polițiștilor aflați în serviciu ce se afla în arondarea Poliției Municipiului Rădăuți în vederea identificării autorului și autoturismului, totodată, fiind dispusă o amplă operațiune de căutare la nivel județean. Au fost efectuate filtre de poliție pe toate drumurile naționale, județene și comunale, autoturismul fiind reperat pe raza comunei Sadova și oprit de către polițiști”, a transmis Poliția Suceava.

În cele din urmă, mașina fost identificată. Tânăra era pe scaunul din dreapta față a autoturismului, neavând urme de violență, însă era într-o stare emoțională groaznică. La controlul autovehiculului a fost identificat un pistol tip airsoft.

În aceeași zi, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal.


Intră acum și în grupul de