Grav accident la Botoșana: Un adolescent a murit, iar altul a ajuns în stare gravă la spital după ce motocicleta cu care se deplasau a fost lovită de o autoutilitară


Intră acum și în grupul de

Un grav accident rutier soldat cu un deces și o rănire gravă s-a produs luni, 8 noiembrie, pe raza localității sucevene Botoșana.

Concret, în jurul orei 18:00, un bărbat (31 ani) din Fălticeni conducea autoutilitara Renault pe DC 19 în localitatea menționată. Ulterior, el a pătruns fără să se asigure în intersecția cu DJ 178E, intrând în coliziune frontală cu o motocicletă marca Honda.

Foto simbol

Cu motocicletă se deplasau doi adolescenți din Pârteștii de Jos, de 15 și 17 ani. În urma accidentului, tânărul de 15 ani a murit pe loc, iar cel de 17 ani a fost grav rănit. El a fost internat la SJU Suceava, unde a fost diagnosticat cu „contuzionat prin accident rutier, contuzie coloana cervicală, contuzie toraco-abdominală, contuzie pumn drept posibil fractură”.

Polițiștii încă stabilesc cine dintre cei doi a condus vehiculul. Până acum s-a constatat că motocicleta aparține tânărului de 17 ani care declară că adolescentul de 15 ani a fost cel care a condus-o în momentul impactului.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal privind „ucidere din culpă”, „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”  și „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de