Primele ajutoare stranse in cadrul campaniei “Sprijin pentru sinistratii din Bucovina” au ajuns la Hantesti si Zvoristea


Intră acum și în grupul de

Pentru a veni în ajutorul persoanelor afectate de inundaţii, Shopping City Suceava în parteneriat cu Fundaţia ANA, Asociaţia „Sf. Ioan” şi Camera de Comerţ şi Industrie Suceava organizează o campanie de colectare de bunuri, ce se desfăşoară în perioada 5 – 18 iulie 2010. În cortul amplasat în parcarea Shopping City Suceava a fost înfiinţat un centru de colectare, unde voluntarii Fundaţiei ANA sunt prezenţi zilnic între orele 10:00 şi 18:00.

În prima săptămână au fost donate obiecte de îmbrăcaminte, încăltăminte, pături, covoare, jucării, veselă, un televizor, un aragaz şi două frigidere, precum şi alimente: ulei, zahăr, orez, detergent, paste şi conserve.

Carrefour Suceava s-a alăturat campaniei prin donarea a 50 de pijamale pentru copii. De asemenea, aşa cum au anunţat piloţii de drift în cadrul evenimentului Drift Show, ce a avut loc pe 10 şi 11 iulie la Shopping City Suceava, din banii colectaţi la taxi-drift au cumpărat apa pentru sinistraţi.

Marţi, 13 iulie, au fost transportate primele ajutoare către familiile afectate de inundaţii din Hânteşti şi Zvorâştea. Cu sprijinul bisericilor din localităţile respective, bunurile vor fi distribuite persoanelor sinistrate.

Organizatorii campaniei mulţumesc tuturor celor care susţin acestă acţiune. Campania continuă până pe 18 iulie, la cortul amplasat în parcarea Shopping City Suceava.


Intră acum și în grupul de