Trei medalii pentru suceveni in competitia pe echipe (Tir sportiv – Campionatele Nationale de juniori)


Intră acum și în grupul de

Pe parcursul acestei săptămâni la Bucureşti se desfăşoară Campionatele Naţionale de Tir sportiv pentru juniori. Prima zi de întreceri a fost dedicată concursului pe echipe în probele de pistol şi puşcă.

Şi la această ediţie a Campionatelor Naţionale trăgătorii suceveni şi-au demonstrat valoarea şi progresul real realizat în ultimii ani.

În proba de pistol, formaţia feminină a Clubului Sportiv Şcolar Rădăuţi pregătită de profesoara Oana Cazacu s-a clasat pe poziţia a doua devenind vicecampioană naţională. Din echipa rădăuţeană au făcut parte sportivele Diana Vlonga, Ana Maria Buzic şi Ioana Petrescu.

În proba de puşcă, tot la feminine echipa CSŞ Rădăuţi s-a situat în final pe locul al treilea. Formaţia pregătită de profesorul Ştefan Buiucliu a fost alcătuită din Camelia Andreescu, Ana Toderaş şi Maria Dudici.

Cea de-a treia medalie suceveană în competiţia pe echipe a Campionatelor Naţionale de Tir Sportiv pentru juniori a fost realizată de gruparea masculină a Clubului Sportiv Municipal Suceava. Echipa pregătită de acelaşi Ştefan Buiucliu formată din Călin Ilie, Alexandru Bahan şi Iulian Andreescu a cucerit medalia de argint în proba de puşcă cu glonţ în poziţia culcat.


Intră acum și în grupul de