FOTO // Două persoane rănite într-un accident cu trei mașini implicate, în localitatea Sfântul Ilie. Impactul s-a produs din cauza nepăstrării distanței în mers


Intră acum și în grupul de

Trei autoturisme au intrat în coliziune duminică, 14 noiembrie, pe raza localității Sfântul Ilie. În urma accidentului au fost rănite două persoane.

Impactul s-a produs în jurul orei 12:50. Astfel, un tânăr (20 ani) din județul Neamț conducea au Seat pe DJ 209C având direcția de deplasare Moara – Suceava.

În zona supermarketului Profi, el nu a păstrat distanța față de autoturismul marca Ford condus de în fața sa de o femeie (36 ani) din Șcheia. Drept urmare, cele două mașini au întrat în coliziune. După ce a acroșat partea stângă față a autoturismului Ford, tânărul a pătruns pe contrasens și a intrat într-un Citroen condus de un sucevean (54 ani).

După cum am precizat anterior, în urma accidentului au fost rănite două persoane, respectiv șoferul de 20 ani și o pasageră (54 ani) din Citroen. Cele două persoane au ajuns la SJU Suceava.

Polițiștii au deschis dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Foto: ISU Suceava


Intră acum și în grupul de