FOTO // Două persoane rănite într-un accident cu trei mașini implicate, în localitatea Sfântul Ilie. Impactul s-a produs din cauza nepăstrării distanței în mers

Trei autoturisme au intrat în coliziune duminică, 14 noiembrie, pe raza localității Sfântul Ilie. În urma accidentului au fost rănite două persoane.

Impactul s-a produs în jurul orei 12:50. Astfel, un tânăr (20 ani) din județul Neamț conducea au Seat pe DJ 209C având direcția de deplasare Moara – Suceava.

În zona supermarketului Profi, el nu a păstrat distanța față de autoturismul marca Ford condus de în fața sa de o femeie (36 ani) din Șcheia. Drept urmare, cele două mașini au întrat în coliziune. După ce a acroșat partea stângă față a autoturismului Ford, tânărul a pătruns pe contrasens și a intrat într-un Citroen condus de un sucevean (54 ani).

După cum am precizat anterior, în urma accidentului au fost rănite două persoane, respectiv șoferul de 20 ani și o pasageră (54 ani) din Citroen. Cele două persoane au ajuns la SJU Suceava.

Polițiștii au deschis dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Foto: ISU Suceava

loading...