Suceava: Ucrainean băut, prins transportând șlapi de cauciuc fără documente de proveniență


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a deschis dosar penal pe numele unui cetățean ucrainean prins conducând o mașină sub influența alcoolului. Pe lângă asta, el transporta mai multe perechi de șlapi fără documente de proveniență.

Cazul a avut loc luni, 15 noiembrie. Inițial, polițiștii au fost sesizați că pe DN 2, dintre Dârmanești spre Suceava, circulă un Mercedes al cărui conducător pare a fi băut.

Autoutilitara a fost interceptată pe șoseaua de centură a Sucevei. Astfel, s-a constatat că la volanul mașinii se află un ucrainean de 32 ani.

Testarea cu aparatul etilotest a confirmat faptul că șoferul era băut, el avea 0,69mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în vehicul au fost găsite mai multe perechi de șlapi de cauciuc, pentru care conducătorul auto a declarat că nu deține documente de proveniență. În acest sens au fost sesizați lucrătorii din cadrul SICE – IPJ Suceava, care vor efectua verificări cu privire la încărcătură. De asemenea, Direcția Regională Vamală Iași urmează să trimită către Suceava o echipă de control.

Pe lângă asta, bărbatul este cercetat penal pentru „Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.


Intră acum și în grupul de