Gheorghe Flutur, în ședința BEX a PNL, spune că programul de guvernare poartă o puternică amprenta liberală, iar noul guvern ar putea fi instalat săptămâna viitoare-surse


Intră acum și în grupul de

În debutul ședinței Biroului Executiv al PNL, prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur, președinte al PNL Suceava, care a coordonat din partea liberalilor programul de guvernare al viitorului guvern PNL-PSD-UDMR a spus că programul de guverare convenit are o puternică amprentă liberală.

Potrivit unor surse prezente la ședință, Gheorghe Flutur ar fi spus în ședința conducerii liberale că programul de guvernare este circa 85 la sută liberal.

Astfel, în programul de guvernare nu sunt incluse noi taxe și impozite și nu se renunță la cota unică. Potrivit lui Flutur programul prevede legarea provinciilor românești prin autostrăzi, că se va asigura independența energetică a României și că va fi sprijinit sectorul antreprenorial.

Gheorghe Flutur le-a transmis celor prezenți la ședință că săptămâna viitoare se va derula procedura de învestire a noului guvern.

Liberalii s-au întrunit marți seara pentru a acorda un vot pe programul de guvernare și să stabilească și care va fi varianta de prim ministru acceptată.


Intră acum și în grupul de