Bărbat arestat preventiv de Judecătoria Fălticeni după ce și-ar fi violat fiica în vârstă de șase ani


Intră acum și în grupul de

Un bărbat dintr-un sat din zona Fălticeni a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind cercetat penal după ce și-ar fi violat fiica în vârstă de șase ani.

Bărbatul a fost arestat vineri, 19 noiembrie, de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni, la propunerea procurorilor.

Foto simbol

Astfel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a comunicat că abuzurile sexuale au avut loc în perioada septembrie – octombrie 2021.

„În timp ce se afla în interiorul locuinței comune din mediul rural, profitând de autoritatea avută asupra victimei (dată de faptul că agresorul este tatăl acesteia) şi de imposibilitatea acesteia de a-și exprima voința, prin prisma vârstei fragede – 6 ani şi 10 luni, a dezbrăcat-o pe fiica sa şi a săvârşit în mod repetat şi în baza aceleeaşi rezoluţii infracţionale, acte de natură sexuală cu aceasta care au fost urmate de ameninţari cu acte de violenţă şi cu moartea, în situaţia în care minora va spune altor persoane despre cele întâmplate”, se arată în comunicatul procurorilor.

Sursa citată a precizat că, în aceeași perioadă, copila a fost supusă de mai multe ori la acte de agresiune sexuală, fiind forțată să întrețină „acte sexuale orale, care au fost urmate de ameninţari cu acte de violenţă şi cu moartea”.

Bărbatul este cercetat penal pentru două infracțiuni: viol în formă continuată și agresiune sexuală în formă continuă.


Intră acum și în grupul de