Amenzi și avertismente pentru patru suceveni care și-au parcat mașinile pe o pajiște alpină din apropierea Vârfului Rarău


Intră acum și în grupul de

Jandarmii montani din Câmpulung Moldovenesc au depistat duminică, 21 noiembrie, patru autoturisme ce staționau pe o pajiște alpină din apropierea Vârfului Rarău.  

Șoferii au fost identificați și legitimați, punându-le în vedere faptul că circulația cu autoturisme, ATV-uri, motociclete etc. este interzisă pe pajiștile permanente.

Mai mult decât atât, mașinile erau parcate chiar lângă un panou pe care erau trecute regulile de acces pe pajiște.

Astfel, având în vedere că persoanele erau din zonă și aveau cunoștință despre interdicțiile menționate, jandarmii au aplicat două avertismente scrise și două amenzi în valoare totală de 1.000 de lei.

„Atragem atenția că circulația pe pajiști cu orice mijloace de transport, precum autovehicule, motociclete, ATV-uri sau mopede în vederea organizării de activități sportive, de recreere și turism, fără acordul deținătorului sau al utilizatorului fondului, constituie contravenție conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2013 privind organizarea, administrarea și exploatarea pajiștilor permanente”, a transmis IJJ Suceava.


Intră acum și în grupul de