Mama și fiica ei de patru ani, rănite într-un accident în comuna Fundul Moldovei. Mașina s-a răsturnat pe cupolă în albia râului Moldova după ce a rupt parapetul unui pod


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier soldat cu două persoane rănite s-a produs joi, 25 noiembrie, în localitatea Fundul Moldovei. La spital a ajuns conducătoare auto de 33 ani, dar și fiica ei de 4 ani.

Accidentul a avut loc în jurul orei 09:20. Femeia conducea un Volkswagen Golf pe DJ 175, având direcția de deplasare Fundu Moldovei – Pojorâta.

Ajunsă într-o curbă uşoară la dreapta de la intrarea pe Podul „Timan”, șoferița nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum umed, motiv pentru care a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare.

Mașina pătruns pe sens opus de mers, lovind parapetul mână curentă a podului. În urma impactului, a cedat parapetul din fier, iar autoturismul a căzut pe cupolă în albia râului Moldova.            

Atât femeia, cât și fiica ei au fost transportate la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, ambele suferind răni ușoare.

Polițiștii au deschis dosar penal privind „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de