Un sucevean de 84 ani s-a apărat cu toporul în fața a doi tâlhari pe care i-a pus pe fugă. Agresorii au pătruns în casa bătrânului încercând să-i fure banii


Intră acum și în grupul de

Un bătrân (84 ani) din comuna Baia a dat dovadă de curaj în fața a doi tineri care au pătruns în locuința lui, l-au bătut și au vrut să-i fure banii. Bătrânul s-a apărat cu un topor, reușind să-i pună pe fugă pe agresori.

Cazul a avut loc în noaptea de 5 spre 6 noiembrie. În jurul orelor 02:00, doi bărbați (17 și 33 ani) din localitate au pătruns în curtea locuinței bărbatului, după care au forțat ușa de acces în locuință, pătrunzând în interior și lovindu-l au cerut bătrânului să le dea suma de bani pe care o deține în locuință.

După ce a fost lovit, bătrânul a luat un topor ce îl avea în locuință cu care a încercat să se apere de cele două persoane, acestea fugind din locuință, fără a sustrage vreo sumă de bani sau alte obiecte. 

Ulterior, agresorul de 33 ani a fost reținut. În data de 25 noiembrie, el a fost arestat preventiv de către Tribunalul Suceava și este cercetat penal.


Intră acum și în grupul de