Siminicea: Femeie reținută de polițiști după ce a ocupat abuziv două terenuri de aproape 1.000 mp


Intră acum și în grupul de

O femeie (45 ani) din Siminicea a fost reținută pentru 24 de ore fiind cercetată pentru patru infracțiuni de „tulburare de posesie” și două infracțiuni de „distrugere”.

Polițiștii au stabilit că, în perioada 11-15 septembrie 2020, femeia a ocupat fără drept, prin amenințare, suprafața de teren de 857 mp, care aparține persoanelor unui cuplu din Siminicea, construind un gard cu temelie pe un nou amplasament.

Foto simbol

Ulterior, în data de 28 iunie 2021, femeia a ocupat, prin desființarea semnelor de hotar, suprafața de circa 120 mp din terenul unei alte localnice, înființând ulterior un gard cu temelie de beton amplasat la doi metri în interior.

În data de 1 noiembrie 2021, cu ocazia efectuării lucrărilor de bornare a suprafeței de teren a cuplului menționat mai sus, femeia a împiedicat desfășurarea activității desființând semnele de hotar prin exercitarea de acte de violență fizică și amenințări.

Ulterior, în noaptea de 01/02 noiembrie, ea a distrus gardul împrejmuitor al terenului în suprafață de 857 mp, ocupându-l prin desființarea  semnelor de hotar.

Recent, în noaptea de 16/17 noiembrie, femeia a distrus cu intenție gardul împrejmuitor al terenului menționat, cauzând un prejudiciu de 2000 de lei, ocupând suprafața de teren prin desființarea semnelor de hotar.

În data de 26 noiembrie, femeia a ajuns în arestul Poliție Suceava.


Intră acum și în grupul de