O suceveancă şi cei trei copii ai ei au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în albia pârâului Suha Mică


Intră acum și în grupul de

Patru persoane, dintre care trei copii, au fost răniți după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în albia pârâului Suha Mică, pe raza comunei Slatina.

Accidentul s-a produs marți, 7 decembrie, în jurul orei 08:00. Astfel, o localnică (50 ani) conducea autoturismul marca Ford pe DJ 209A, pe relația Slatina – Găinești.

La un moment dat, pe un sector de drum în afara localității și în curbă la dreapta, femeia a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în albia pârâului Suha Mică situat în partea stângă având în vedere direcția de deplasare.

Atât conducătoarea auto, cât și cei trei copii ai ei (12, 14 și 17 ani) au fost transportați la Spitalul Municipal Fălticeni. Toți copiii au suferit contuzii toracice, iar unul dintre ei (14 ani) și TCC.

Primele cercetări au arătat că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum. Pe lângă asta, autoturismul avea montate la roțile din spate anvelope pentru sezonul de vară.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de