O femeie din Boroaia a murit la spital unde a ajuns cu arsuri grave pe toată suprafața corpului. Polițiștii efectuează cercetări privind ucidere din culpă


Intră acum și în grupul de

O femeie din comuna Boroaia a murit la spital unde a ajuns miercuri, 8 decembrie, cu arsuri grave pe toată suprafața corpului.

Ea a fost găsită în dimineața zilei menționate de către fiul său. Bărbatul a venit să-și viziteze mama în jurul orei 07:00. El a relatat că în momentul în care a intrat în casă a simțit miros de fum, iar când a deschis ușa bucătăriei în care se afla mama sa, a văzut-o pe aceasta pe podea lângă pat, iar în camera se observa un fum dens.

Femeia a fost transportată la spital cu arsuri de gradul 3 și 4, pe 100% din suprafața corpului.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că în seara precedentă, fiul femeii a făcut focul în locuință, după care a plecat asigurând ușa de acces. Totodată, pe plita sobei din bucătărie se observa o cutie de chibrituri.

În aceeași încăpere erau mai multe bunuri cu urme de carbonizare, iar cu ocazia examinării patului unde dormea femeia, se observa ca buretele, materialul textil și scândurile sunt carbonizare in zona mediana.

Celelalte circumstanțe ale cazului vor fi stabilite în cadrul dosarului penal privind ucidere din culpă.


Intră acum și în grupul de