Aproape doi ani de închisoare pentru bărbatul din Stroiești care, fiind băut și cu permisul suspendat, a acroșat cu mașina doi tineri și a fugit de la locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat (39 ani) din Stroiești a fost condamnat de Tribunalul Suceava la un an și zece luni de închisoare pentru mai multe infracțiuni rutiere. Concret, el a fost găsit vinovat de conducerea fără permis, conducerea sub influența alcoolului, vătămarea corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Vineri, 10 decembrie, Tribunalul Suceava a transmis mandatul de executare a pedepsei închisorii, iar bărbatul a fost identificat pe raza localității Șcheia și transportat la Penitenciarul Botoșani.

Foto simbol

Faptele propriu-zise au fost comise la sfârșitul lunii iunie 2020. După cum am relatat atunci, fiind băut și având permisul suspendat, bărbatul a accidentat doi tineri în timp ce conducea mașina cu spatele pe str. Aleea din Stroiești.

În urma accidentului, un tânăr de 20 de ani a fost grav rănit, iar altul a suferit răni ușoare.

La rândul său, șoferul a părăsit locul accidentului, fugind acasă. După ceva timp, bărbatul a revenit la fața locului, dar în calitate de pasager în mașina condusă de soția sa, în care se afla un alt bărbat care a încercat să-și asume vina pentru accident.


Intră acum și în grupul de