Zamostea: Control judiciar pentru un tânăr fără permis care a provocat un accident rutier și a refuzat testarea alcoolemiei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr (29 ani) din Zamostea a fost plasat sub control judiciar, fiind cercetat penal pentru comiterea a trei infracțiuni rutiere. Concret, tânărul, care nu are permis de conducere, a comis un accident rutier, iar apoi a refuzat testarea pentru alcoolemie deși era vizibil băut.

Accidentul s-a produs sâmbătă seara, 11 decembrie, și a fost anunțat la 112 de către o martoră. Ajunși la locul accidentului în satul Buda din comuna menționată, polițiștii au găsit doar autoturismul implicat, un Volkswagen Golf, dar și capul de pod distrus.

Proprietarul a fost găsit rapid, mai ales în condițiile în care mai mulți localnici au fost martorii accidentului. Fiind căutat de polițiști la domiciliu, suspectul M.E.D. a declarat că mașina îi aparține, însă nu el a condus-o, ci un prieten despre care nu dorește să dea detalii.

În momentul în care a fost invitat la sediul poliției, bărbatul s-a opus, motiv pentru care a fost imobilizat și încătușat. În cadrul cercetărilor, martorii l-au recunoscut pe el în calitate de conducătorul auto care a provocat accidentul.

Ulterior, tânărul a refuzat testarea pentru alcoolemie și în aceeași seară a ajuns în arestul IPJ Suceava.

Ulterior, duminică, procurorul de caz a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.


Intră acum și în grupul de