Pompierii suceveni si-au aratat din nou clasa


Intră acum și în grupul de

Prezenţi la faza zonală a “Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă” pompierii suceveni s-au întors cu rezultate meritorii care i-au înscris automat pentru etapa finală a competiţiei.

Faza zonală, etapa a III-a a întrecerii, s-a desfăşurat în perioada 5-7 august în judeţul Neamţ la start prezentânduse echipajele ISU din IAşi, Neamţ, Bacău, Botoşani şi Suceava.

Lotul nostru, condus de mr. Marius Tăuteanu şi antrenat de plt.maj. Liviu Perijoc a fost format din cinci angajaţi ai ISU Suceava, câte doi ai detaşamentelor din Vatra Dornei şi Fălticeni şi unul de la Garda de Intervenţie Siret.

În urma desfăşurării probelor, lotul reprezentativ al Sucevei a obţinut locul I la – Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă; locul II – Ştafeta 4 × 100 metri; locul III – Pista cu obstacole pe 100 m şi tot locul III – Scara de fereastră, în clasamentul general situându-se pe a doua treaptă a clasamentului la o distanţă de 6 zecimi de secundă de prima poziţie..

“Competiţia desfăşurată între cele 5 echipe a fost foarte strânsă, ambiţiile mari şi efortul depus de către participanţi a fost pe măsură, sportivii pompieri au demonstrat că au valoare şi o bună condiţie fizică, asfel încât s-au scos timpi buni. Prin punctajul obţinut, lotul s-a calificat la etapa a IV-a finală (pe ţară) ce va avea loc, cel mai probabil, în perioada 06 – 10.09.2010 în judeţul Argeş”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, lt. Ioana Istrati.


Intră acum și în grupul de