Doi răniți după ce un bărbat fără permis s-a răsturnat cu mașina în șanț pe DN 29 în zona localității Dumbrăveni


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați au fost răniți luni dimineața în urma unui accident provocat de un bărbat care conducea un autoturism fără permis.

Potrivit Poliției Județene Suceava, luni, în juru orei 3:00, în timp ce conducea  autoturismul pe DN 29, în afara localităţii Dumbrăveni, un bărbat de 42 de ani din orașul Salcea a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanțul aflat pe direcția sa de deplasare.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager din autoturism, care au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Bărbatul aflat la volan a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efrectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 42 de ani nu posedă permis de conducere.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de