Poliția Suceava caută doi bărbați, unul din Marginea și celălalt din Dorna Candrenilor, care au dispărut de la domiciliu


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a anunțat, joi, că efectuează căutări pentru identificarea a doi bărbați care au dispărut de la domiciliu.

Astfel, poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a lui MIHALESCU GAVRIL, de 48 de ani, domiciliat în comuna Marginea, județul Suceava, care la data de 27.12.2021 a plecat de la domiciliu fără a mai reveni până în prezent.

MIHALESCU GAVRIL are următoarele semnalmente: înălțime 1,85 m., constituție corpolentă, păr șaten, ochi verzi.

La momentul plecării era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră cu glugă cu blană, pantaloni din material textil de culoare neagră și bocanci de culoare neagră, fără a avea elemente distinctive.

Totodată, Poliţia a anunțat că desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a lui CĂRUNTU GHEORGHE, de 53 de ani, domiciliat în comuna Dorna Candrenilor, județul Suceava, care la data de 20.12.2021 a plecat de la domiciliu fără a mai reveni până în prezent.

CĂRUNTU GHEORGHE are următoarele semnalmente: înălțime 1,75 m., greutate 80 kg., ten alb, păr grizonat, tuns scurt, ochi verzi, fața ovală, frunte lată, nas drept, constituție atletică, aspect îngrijit, posibil barbă, cunoscut cu afecțiuni epileptice.

Nu se cunosc date despre îmbrăcămintea persoanei dispărute.

În cazul în care sunt persoane care deţin date cu privire la persoanele în cauză, polițiștii le roagă să apeleze Poliţia prin 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.


Intră acum și în grupul de