Un rădăuțean băut la volan a fost urmărit de poliție pe mai multe străzi din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un rădăuțean, Valentin M., este cercetat penal după ce a fost depistat conducând băut un autoturism prin municipiul Suceava.

Astfel, duminică în jurul orei 22:40, patrulele din teren au fost informate să aibă în atenție un autoturism Ford Focus C-Max, de culoare roșie, înmatriculat în Germania, întrucât se îndreaptă dinspre Dărmănești spre Suceava și conduce haotic.

Autoturismul în cauză a fost identificat în zona bisericii „Sfânta Înviere” din Suceava mergând înspre Policlinica Suceava.

Echipajul de poliție care l-a identificat a pus în funcțiune semnalele acustice și luminoase în vederea opririi autoturismului, însă șoferul și-a continuat deplasarea efectuând viraj la dreapta atât pe sensul de mers cu acces interzis de pe str. Mărășești, cât și pe sensul de mers cu acces interzis de pe str. Mihai Viteazul.

Ulterior, conducătorul auto a oprit în stația de autobuz  din proximitatea Policlinicii Suceava, pe str. Mihai Viteazul.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat din Rădăuți, iar întrucât acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la conducerea sa la sediul poliției, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior el a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge la interval de o oră, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz se fac cercetări pentru “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, fiind continuate verificările către lucrătorii Poliției Suceava.


Intră acum și în grupul de