Accidentul cu trei răniți de pe strada Cuza Vodă provocat de o șoferiță care a intrat în intersecție fără să oprească la indicatorul „Stop”

O fetiță de 7 ani și doi adulți de 50 și 47 de ani au fost răniți, duminică seara, în urma unui accident produs pe strada Cuza Vodă din Suceava din cauză că o șoferiță din Șcheia nu a respectat indicația indicatorului „Stop”.

Astfel, duminică, în jurul orelor 21.00, o femeie de 42 ani din comuna Șcheia conducea o autoutilitară  Nissan pe strada Cuza Vodă din Suceava, iar în intersecția cu Calea Unirii nu a respectat semnificația indicatorului ”Stop” și a pătruns in intersecție fără a acorda prioritate autoturismului Opel Astra condus pe drumul prioritar dinspre centru de un bărbat de 50 ani din Adâncata, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului Opel Astra și a pasagerilor acestuia, o femeie de 47 ani și o fetiță de 7 ani, care au fost preluați și transportați cu ambulanța  la Spitalul Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, procedându-se şi la recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările în acest caz sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”Vătămare corporală din culpă”.