Un bărbat a fost arestat de Judecătoria Rădăuți pentru că a violat o femeie și i-a furat și telefonul mobil


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 35 de ani a fost arestat, luni, de Judecătoria Rădăuți pentru viol și tâlhărie calificată.

Astfel, vineri seara la ora  20:31, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 de o femeie de 65 ani cu privire la faptul că în jurul orei 20:00, un bărbat necunoscut după ce a pătruns prin efracție în locuința ei, prin constrângere fizică a întreținut raporturi sexuale cu aceasta și i-a furat telefonul mobil.

Potrivit Parchetului Judecătoriei Rădăuți, în urma cercetărilor a fost identificat ca autor al faptei numitul M. I. C în vârstă de 35 ani.

În urma punerii în executare a mandatului de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Rădăuți, la adresa de domiciliu și la care locuiește în fapt inculpatul M. I.C, a fost identificat și ridicat telefonul mobil marca Samsung J4+, aparținând femeii și au fost identificate și ridicate obiecte de vestimentație purtate de bărbat la momentul comiterii faptelor.

În aceste condiții s-a pus în mişcare acţiunea penală faţă de  inculpatul M. I. C , pentru viol și tâlhărie calificată.

Bărbatul este acuzat că vineri, 14.01.2022, orele 20.00, noaptea, prin efracție, respectiv forțarea ferestrei locuinței, a pătruns fără drept în imobilul unei femei în vârstă de 65 de ani, unde prin constrângere, după ce i-a acoperit gura cu mâinile și a trântit-o pe pat, a întreținut relații sexuale normale și anale cu aceasta, iar ulterior, când a părăsit casa acesta a furat telefonul mobil marca Samsung J4, dar și alte bunuri din locuință.

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar luni a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Rădăuți cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, propunere care a fost admisă.

Cercetările în acest caz continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.


Intră acum și în grupul de