Si joi se opreste apa rece in cateva zone din municipiu


Intră acum și în grupul de

SC ACET SA Suceava sistează joi alimentarea cu apă potabilă în câteva zone din cartierul Burdujeni. Astfel, între orele 7.30-19.00, nu vor avea apa la robinete sucevenii care locuiesc în cartierul
Cuza Vodă II – partea cuprinsă între străzile Calea Unirii, Calea Burdujeni, Eroilor şi Amurgului, inclusiv străzile Amurgului, Bujorilor, Tineretului, Păcii, Prieteniei, Aurora, Rândunicii, Brânduşei.

Vor mai rămâne fără apă rece şi locuitorii municipiului domiciliaţi pe str. Bazelor, parţial str. Mircea Damaschin (S.C. Consuc S.A.), parţial Calea Unirii: de la intersecţia cu str. Mircea Damaschin până la intersecţia cu str. N. Iorga, inclusiv magazinul BILLA, parţial str. Nicolae Iorga: de la intersecţia cu str. Calea Unirii până la intersecţia cu str. Jean Bart.

Potrivit directorului SC ACET SA Suceava, ing. Ştefan Groza, întreruperea se face în scopul executării unor lucrări care fac parte din programul de reabilitare a sistemului public de alimentare cu apă din municipiul Suceava, program care se implementează cu cofinanţare de la Uniunea Europeană, prin aplicaţia ISPA.


Intră acum și în grupul de