Accidentul cu un rănit de la Boroaia a fost produs de un șofer din București care a pierdut controlul mașinii într-o curbă


Intră acum și în grupul de

Accidentul cu un rănit care s-a produs, joi, pe raza localității sucevene Boroaia a fost produs din cauza unui șofer bucureștean care nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă și a pierdut controlul mașinii.

Astfel, Neculai M. de 58 ani, din București, conducea joi o autoutilitară Mercedes Sprinter pe D.N 15C, pe raza localității Boroaia, dinspre Târgu Neamț către Praxia, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu autoutilitara Citroen condusă de un bărbat de 36 ani din Suceava, care circula din sensul opus.

În urma producerii evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului bucureștean care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Fălticeni, unde a fost diagnosticat cu  ”TCC minor” fără să rămână internat.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negativ, recoltându-li-se probe de sânge la Spitalul Fălticeni. 

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului este șoferul din București care nu a adaptat viteza în curbă.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de