Sapte primarii din judetul Suceava au organigramele neaprobate


Intră acum și în grupul de

Conform termenului limită impus de Executiv, primăriile ar fi trebuit să trimită, la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, până în data de 16 august, noile organigrame aprobate. La nivelul judeţului însă, potrivit unei centralizări făcute de Prefectura Suceava, un număr de şapte localităţi, printre care oraşele Siret şi Vicovu de Sus, nu au adoptat proiectele de hotărâre privind rectificarea bugetului în baza noilor organigrame, dar la fel ca alte 17 localităţi sucevene, aceste proiecte de HCL urmează să fie puse în discuţie până la sfârşitul lunii august.

Totodată, Prefectura Suceava a constatat că şapte comune, Baia, Ciocăneşti, Grămeşti, Mitocul Dragomirnei, Satu Mare, Vicovu de Jos şi Voitinel nu au aprobat noile organigrame.

În cazul comunei Ciocăneşti, consilierii locali au respins prin vot noua organigramă şi statutul de funcţii, iar Prefectura a solicitat revocarea de urgenţă a acestei hotărâri.

La Grămeşti, hotărârea privind modificarea organigramei urmează să fie pusă în discuţie până la sfârşitul lunii august întrucât nu a fost respectată procedura prevăzută de lege.


Intră acum și în grupul de