Eurodeputatul Petru Luhan: „PSD va scadea in sondaje la fel de repede cum a crescut”


Intră acum și în grupul de

„Socialiştii pierd tot mai mult teren în Uniunea Europeană, iar PSD nu va face excepţie”, a declarat miercuri europarlamentarul PDL de Suceava, Petru Luhan, subliniind că pentru a ajunge la putere, PSD a folosit mereu atacuri la persoană, mituirea electoratului cu mici şi bere sau amăgirea oamenilor cu promisiuni deşarte. “PSD va scădea în sondaje la fel de repede cum a crescut o perioadă, printr-o propagandă ieftină şi lipsită de conţinut şi viziune. PSD nu ştie să facă altceva decât un astfel de tip de politică, lipsită de substanţă, care nu urmăreşte decât manipularea românilor”, a arătat eurodeputatul sucevean într-o declaraţie de presă.

Luhan a apreciat că după ce rezultatele la europarlamentarele din 2009 au arătat că în Europa socialiştii au pierdut peste 10 procente, socialismul nu mai poate funcţiona în Europa şi consideră că lipsa leadership-ului este una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă PSD. „A fi lider înseamnă să ai idei, viziune şi capacitatea de a implementa acea viziune. Azi, nici unul dintre liderii PSD nu are cumulativ aceste calităţi. PSD nu are un program de modernizare a ţării, în timp ce România vrea să fie o societate modernă, europeană”, a mai spus europarlamentarul PDL.

Toate statele moderne europene, cu mici excepţii, au o conducere de centru dreapta, singura care şi-a dovedit caracterul eficient, pragmatic şi raţional în administrarea unei ţări, a mai adăugat Luhan, care crede că în prezent electoratul votează mult mai raţional decât în alţi ani.


Intră acum și în grupul de