Tequila la metru si multa distractie, la Club Babylon din Suceava

Sucevenii cu chef de distracţie sunt aşteptaţi şi în acest weekend la petrecerile organizate de clubul sucevean Babylon. Seria evenimentelor din acest sfârşit de săptămână debutează joi seara cu “A.S.U.S Feel Free”, un program special dedicat studenţilor, unde cei mai petrecăreţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei.

Petrecerea este organizată cu sprijinul A.S.US şi va fi întreţinută de DJ Cioco. Organizatorii anunţă ca primele 50 de domnişoare care sosesc la club vor primi câte un cocktail gratuit. Din program nu vor lipsi animatoarele.

Vineri seara, distracţia continuă cu “Whistle Party”. Toţi clienţii vor avea la dispoziţie fluiere iar doritorii vor beneficia de oferte tentante la whisky şi vodka. Distracţia va fi întreţinută de animatoare iar intrarea la eveniment este liberă.

Sâmbătă şi duminică se va petrece la “Tequila Summer Party”, două super petreceri, cu un special club mix cu Dj Cioco, în cadrul cărora organizatorii vor oferi metri de tequila din partea casei si vor continua super ofera de 3 lei pe shot. Sâmbătă, primii petrecăreţi vor primi 21 de metri de tequila gratuit. Intrarea este gratuită.

loading...