Accidentul cu doi răniți de la Stroiești determinat de viteza prea mare la condițiile de drum. Mașina a lovit un podeț


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani și unul de 31 de ani au fost răniți, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce au intrat cu mașina într-un podeț pe raza comunei Stroiești.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, un tânăr de 21 de ani din Câmpulung Moldovenesc conducea sâmbătă în jurul orei 23:45 un  autoturism B.M.W pe D.N 17 în localitatea Stroiești din direcția Gura Humorului către Suceava și nu a adaptat viteza la condițiile de drum, pierzând controlul asupra direcției de deplasare, ocazie cu care a intrat în coliziune cu podețul din beton aflat în afara părții carosabile, a sensului de mers Gura Humorului – Suceava.

 În urma accidentului atât șoferul cât și pasagerul de pe locul din dreapta față, un tânăr de 31 de ani din Câmpulung Moldovenesc, au fost răniți și au fost transportați cu ambulanţa la Spitalul Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” pentru investigații medicale.

Conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, de asemenea i-au fost recoltate mostre de sânge și urină.

Cercetările în acest caz sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava pentru  „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de