Seful statului a vizitat la Dornesti prima casa refacuta dupa inundatii (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

După ce a inspectat lucrările la podul de la Dorneşti, preşedintele Traian Băsescu a vizitat prima casă din localitate refăcută în totalitate după ce a fost distrusă de ape. “Ai început primul, te-ai mutat primul”, i-a spus şeful statului proprietarului.

Preşedintele a intrat în casa familiei Marcu, a luat copiii în braţe, iar la ieşire a fost interpelat de alţi localnici care i-au cerut sprijinul pentru refacerea caselor afectate de inundaţii. Băsescu le-a spus acestora că de miercuri seară ajung în judeţ materiale de construcţie care urmează să fie distribuite şi vor beneficia de ajutor din partea statului pentru repararea locuinţelor afectate de inundaţii.

Femeia care l-a interpelat pe Băsescu pentru materiale de construcţie i-a spus acestuia că este săracă şi că are nouă copii, că trăieşte din alocaţie, preşedintele replicând că nimeni nu este bogat.

Şeful statului i-a sugerat preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, s-o ajute pe femeie să mai construiască încă o încăpere la casa pe care o repară, ţinând cont de faptul că are nouă copii.


Intră acum și în grupul de