Detaliile accidentului cu patru răniți de pe drumul spre punctul de trecere a frontierei Siret: Șoferul a circulat cu viteză și a intrat într-un copac


Intră acum și în grupul de

Șase persoane se aflau, joi dimineața într-o autoutilitară care a intrat într-un copac de pe marginea drumului DN 2 spre punctul de trecere a frontierei Siret.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, joi dimineața la ora  07:35 un bărbat Pavel D. conducea autoutilitara marca VW LT pe DN 2, dinspre Siret spre Vama Siret, iar în autoutilitară se aflau ca și pasageri cinci bărbați.

Conducătorul auto nu a adaptat viteza față la condițiile carosabilului, a intrat pe sensul opus de mers, după care s-a izbit de un copac de pe partea stângă a drumului.

În urma impactului a rezultat rănirea șoferului și a trei dintre cei cinci pasageri.

Răniții au fost preluați de ambulanță și transportați la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri medicale, fiind diagnosticate preliminar cu „traumatism cranio-cerebral”, fiind  conștiente, fără leziuni grave.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de către lucrătorii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției orașului Siret.


Intră acum și în grupul de