Detaliile accidentului cu patru răniți de pe drumul spre punctul de trecere a frontierei Siret: Șoferul a circulat cu viteză și a intrat într-un copac

Șase persoane se aflau, joi dimineața într-o autoutilitară care a intrat într-un copac de pe marginea drumului DN 2 spre punctul de trecere a frontierei Siret.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, joi dimineața la ora  07:35 un bărbat Pavel D. conducea autoutilitara marca VW LT pe DN 2, dinspre Siret spre Vama Siret, iar în autoutilitară se aflau ca și pasageri cinci bărbați.

Conducătorul auto nu a adaptat viteza față la condițiile carosabilului, a intrat pe sensul opus de mers, după care s-a izbit de un copac de pe partea stângă a drumului.

În urma impactului a rezultat rănirea șoferului și a trei dintre cei cinci pasageri.

Răniții au fost preluați de ambulanță și transportați la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri medicale, fiind diagnosticate preliminar cu „traumatism cranio-cerebral”, fiind  conștiente, fără leziuni grave.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de către lucrătorii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției orașului Siret.