Țigări de contrabandă de peste 50.000 de euro găsite de polițiștii de frontieră suceveni în zona Brodina, în apropierea graniței cu Ucraina


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au descoperit, luni, în apropierea frontierei cu Ucraina, dar și într-un autoturism abandonat pe direcția localității Brodina, aproximativ 18.000 pachete cu țigări provenite din magazine de tip duty free, iar întreaga cantitate de țigări, în valoare de 207.851 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, luni seara, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, în cooperare cu lucrători din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina au descoperit, pe direcția localității Brodina, într-o zonă împădurită, un autovehicul înmatriculat în Marea Britanie.

Mașina era abandonată, iar în interiorul ei puteau fi observate colete cu țigări. Ulterior, cercetările în zonă au fost continuate, iar la aproximativ un kilometru dinspre linia de frontieră spre interiorul țării au fost găsite alte trei colete cu țigări.

Întreaga marfă a fost transportată la sediul STPF Suceava. În urma inventarierii țigărilor s-a constatat că în mașină se aflau 16.460 pachete, iar cele trei colete conțineau 1.305 pachete cu țigări.

Din cauza terenului foarte accidentat, autoturismul nu a putut fi transportat la sediul STPF Suceava și va fi preluat în cursul zilei de marți.

În acest caz se fac cercetări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională și tragerea la răspundere a acestora.


Intră acum și în grupul de