Tânărul care a murit în accidentul de la Vama a pătruns pe contrasens într-o curbă periculoasă și a intrat într-un autocar


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din comuna Vama a murit, joi dimineața, într-un accident rutier produs în Prisaca Dornei după ce a intrat cu mașina într-un autocar.

Potrivit cercetărilor polițiștilor suceveni, joi dimineața în jurul orei 00:15, Sergiu C. de 21 de ani din comuna Vama conducea un autoturismul Alfa Romeo pe DN 17, în satul Prisaca Dornei,spre Suceava și nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta a pătruns pe contrasens moment în care a intrat în coliziune frontală cu un autocar cu etaj Vanhool care circula regulamentar, fiind condus de un bărbat din Bragadiru.

 Ca urmare a coliziunii autoturismul Alfa Romeo,  a fost proiectat în parapetul tip lisă de pe partea dreaptă a direcției de deplasare Câmpulung Moldovenesc-Vama.

În urma impactului a rezultat avarierea celor două autovehicule și decesul șoferului autoturismului, și rănirea ușoară a unui pasager din autocar.

Conducătorul autobuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat  

Din primele verificări efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că vinovăția producerii accidentului rutier îi aparține tânărului de 21 de ani care a și murit în acest eveniment rutier.


Intră acum și în grupul de