“Produs in Bucovina” necesita o promovare activa in afara judetului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Marca “Produs în Bucovina” trebuie să fie mult mai prezentă pe pieţele din România, asociaţia producătorilor constituită în acest sens pe parcursul anului trecut trebuind să-şi dubleze eforturile depuse până acum.

Aceasta este concluzia trasă de autorităţi pe parcursul zilei de joi în cadrul unei întâlniri organizate între conducerea Consiliului Judeţean Suceava şi membrii Asociaţiei “Produs în Bucovina”.

Întâlnirea a avut drept scop analizarea activităţii Asociaţiei după trecerea unui an de la înfiinţarea acesteia şi găsirea unor soluţii de promovare mult mai activă a produselor bucovinene peste hotarele judeţului nostru.

“Noi acum un an am pornit împreună la drum cu mare curaj prin asocierea creată cu mult optimism, dar sentimentul meu la un an de zile este că motoarele nu merg aşa cum ar trebui. Nu spun că ceea ce s-a făcut până acum nu a fost bun, dimpotrivă, s-a creat un brand şi există căutare din partea multor persoane, dar instituţional nu cred că s-a funcţionat la capacitatea la care se merita“, a declarat Gheorghe Flutur.

Conform şefului administraţiei judeţene se pregăteşte deja o nouă ofensivă a produsului bucovinean prin organizarea unui târg de specialitate la finele lunii septembrie în Suceava pentru ca apoi producătorii suceveni să-şi etaleze produsele în cadrul unor manifestări similare în Timiş, Cluj, Iaşi şi Bucureşti.

Gheorghe Flutur nu exclude posibilitatea ca pentru transmiterea unui mesaj mult mai puternic să fie rugate şi câteva personalităţi să promoveze produsele autohtone fiind vorba de Alexandru Arşinel, Sofia Vicoveanca, Ansamblul “Ciprian Porumbescu” sau multe alte valori cu care se mândreşte Bucovina.


Intră acum și în grupul de