Un bărbat din Vama și-a bătut copilul, soția și soacra. El a fost agresiv și cu polițiștii și a fost încătușat și internat în Spitalul de Psihiatrie


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Vama a fost încătușat și internat în Spitalul de Psihiatrie după ce pe fondul stării avansate de ebrietate a fost violent atât cu membrii familiei cât și cu polițiștii chemați să aplaneze situația.

Astfel, sâmbătă seara  în jurul orei 19:45, polițiștii SPR 14 Vama, au fost sesizați prin 112, de către o femeie de 34 ani, din Vama, despre faptul că un bărbat de 40 ani, concubinul său, din aceeași localitate, fiind în stare avansată de ebrietate, a provocat scandal la domiciliu.

Din discuțiile purtate cu femeia, cu fiul acesteia, dar și cu mama sa, a rezultat faptul că atât apelanta cât și fiul acesteia au fost loviți de către bărbatul de 40 de nai, iar soacra a fost trântită la sol de către acesta, în cădere lovindu-se de o sobă.

Femeia a relatat faptul că bărbatul obișnuiește să consume băuturi alcoolice în mod frecvent, provocând scandal la domiciliu, acesta fiind motivul certurilor și problemelor de familie.

În acest caz a fost aplicat formularul de risc, fiind întrunite condițiile pentru eliberarea ordinului de protecție provizoriu, fapt pe care persoana vătămată l-a solicitat în mod expres.

Drept urmare, a fost emis ordinul de protecție provizoriu din data de 12.02.2022, cu valabilitate de 5 zile, în perioada 12 – 17.02.2022.

De asemenea, femeia de 34 de ani a fost îndrumată să se adreseze la Judecătoria C-lung Moldovenesc în vederea eliberării unui ordin de protecție, fiindu-i înmânat formularul de cerere privind emiterea unui ordin de protecție, iar în cazul în care a suferit leziuni i s-a adus la cunoștință că are posibilitatea să se adreseze unui medic legist, pentru efectuarea unui consult de specialitate, în vederea eliberării unui certificat medico-legal.

Cu ocazia intervenției, dar și în timpul întocmirii documentației pentru eliberarea ordinului de protecție provizoriu, bărbatul de 40 de ani a avut un comportament recalcitrant, fiind necesară imobilizarea acestuia.

Întrucât bărbatul a continuat să se manifeste violent verbal, a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc.

Bărbatul este cercetat penal pentru  „violenţă în familie” şi „ameninţare”.


Intră acum și în grupul de