Detaliile accidentului cu șase răniți de la Poiana Stampei: O șoferiță din Rădăuți a pătruns pe contrasens și a lovit un autoturism care venea din sens opus


Intră acum și în grupul de

Șase persoane au fost rănite, duminică, într-un accident rutier care s-a produs pe DN 17 în zona localității Poiana Stampei.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, o femeie de 60 de ani din Rădăuți, Lucreția Ș., conducea duminică un autoturism Mercedes Benz pe D.N. 17 – în afara localității Poiana Stampei, din direcția Bistrița către Vatra Dornei și a pătruns pe sensul opus de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Audi, condus din sens opus de un bărbat de 43 de ani in Iași.

În urma impactului a rezultat rănirea șoferiței autoturismului Mercedes Benz și a unei femei de 34 de ani din  Iași, pasageră în autoturismul marca Audi, precum și vătămarea ușoară a șoferului autoturismului Audi și a pasagerilor din autoturism, un bărbat de 40 ani, o fată de  5 ani și o femeie de 37 ani, care au fost transportați la Spitalul municipal Vatra Dornei pentru îngrijiri medicale de unde cinci dintre ei au fost transportați la SJU Suceava.

               Conducătorii ambelor autovehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul ambilor conducători auto, însă au fost conduşi la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru recoltarea de  probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală iar cercetările sunt efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.


Intră acum și în grupul de