Doi dorneni care au furat un VW Transporter pentru a-l vinde au fost reținuți. Ei au abandonat autovehiculul furat după ce nu s-au înțeles la preț cu cumpărătorul


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați din Vatra Dornei au fost reținuți, duminică, și sunt cercetați pentru furt calificat după ce în noaptea de 6 spre 7 februarie au furat o autoutilitară Volkswagen Transporter din curtea lui bărbat din Vatra Dornei.

Ei au abandonat autoutilitara în acceași zi pe raza muninicipiului Câmpulung Moldovenesc.

Polițitii din cadrul BIC au obținut informații în baza cărora au identificat pe cei doi hoți, Emanuel H. de 29 de ani și Alexandru C. de 33 de ani și au dispus măsuri de căutare urgentă a acestora întrucât ar fi urmat să părăsească țara.

Cei doi au fost depistați în Vatra Dornei la locuința unuia dintre ei.

Ei au recunoscut furtul și au spus că au încercat să vândă autoutilitara furată unor persoane de etnie rromă din municipiul Suceava, însă nu s-au înteles cu privire la preț, motiv pentru care au abandonat autoturismul cu toate bunurile din interior pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc.

 Polițiștii i-au reținut pe cei doi pentru furt calificat urmând să fie prezentați procurorului de caz cu propunere de plasare a lor sub control judiciar.


Intră acum și în grupul de