Daniel Funeriu: „Orice ministru, din orice tara, este remaniabil din prima sa zi de mandat” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Prezent vineri la Gura Humorului, ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat că se concentrează mai mult pe ceea ce are de făcut la minister şi nu se gândeşte foarte mult la aspectul că ar putea fi înlocuit.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă se consideră remaniabil, Funeriu a spus că orice ministru, din orice ţară, este remaniabil din prima sa zi de mandat. „Eu mă concentrez pe ceea ce am de făcut”, a spus Funeriu adăugând că s-a concentrat mai mult pe organizarea sistemului.

Ministrul a subliniat că finalul de an şcolar, într-un climat social destul de tensionat, a fost organizat ireproşabil de minister şi mai ales de inspectorii şcolari generali cărora le-a mulţumit dar şi profesorilor care, într-o perioadă foarte dificilă precum cea prin care trece România, au înţeles să se strângă în jurul elevilor. „Din punctul meu de vedere, sfârşitul de an şcolar a fost organizat ireproşabil, am luat măsuri ca începutul de an şcolar să fie unul din cele mai bune începuturi de an şcolar din România de după 1989”, a spus ministrul Educaţiei.


Intră acum și în grupul de