Furt de lemn de foc de la Spitalul Vatra Dornei. Suspectul susține că a fost o neînțelegere, pentru că discutase cu personalul spitalului că poate lua lemn din demolări


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Dorna Arini este acuzat de furt după ce a fost prins în flagrant în timp ce fura material lemnos din curtea interioară a Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Municipal Vatra Dornei.

Luni seara, un echipaj de poliție aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Vatra Dornei a constatat în flagrant faptul că un bărbat a furat sustras material lemnos din curtea interioară a Secției de Boli Infecțioase – Spitalul municipal Vatra Dornei.

O echipă operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat că un bărbat de 36 de ani din Dorna Arini a spus că s-a înțeles verbal cu personal din cadrul unității medicale, pentru a lua o cantitate de material lemnos din curtea unității spitalicești provenită în urma demolării unei anexe dezafectate.

Bărbatul a menționat că în urma unei neînțelegeri el a încărcat în autoutilitara personală Volkswagen Transporter o cantitate mai mare de material lemnos, printre care și lemne de foc, cantitate care nu a fost prevăzută în înțelegerea inițială.

În urma verificărilor efectuate de către lucrători din cadrul Ocolului Silvic Vatra Dornei, s-a constatat că bărbatul a furat material lemnos în cantitate totală de 1,43 m³.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate, cantitatea de lemn fiind restituită reprezentanților Spitalului Municipal Vatra Dornei, iar în acest caz s-a deschis un dosar penal pentru furt.


Intră acum și în grupul de